Vezetői coaching

Eredményes átalakulás

Manapság minden vezetőnek új kompetenciákat kell kifejlesztenie, és képesnek kell lennie, hogy változások közepette is fejlődjön.

Ha ezt nem teszik meg, lemaradnak és nélkülőzhetőkké válnak.

A N.E.W.S.™ Executive Coaching (felső vezetői coaching) főként szervezeti vezetők számára kidolgozott, egyedi, strukturált és adaptálható személyes navigációs folyamat.

Diagnosztizáló, mérhető, eredményorientált és erőteljes hatással járó.

A N.E.W.S. ™ Vezetői coachingnak akkor veszik hasznát, ha egy újonnan kinevezett felsővezető a beilleszkedés szakaszában van, ha változások előtt állnak, ha javítaniuk kell a teljesítményen, ha segíteni kívánnak a felsővezetők karriertervezésében, vagy éppen egy személyes fejlesztési terv keretében.

A szervezet felsővezetői számára testreszabott, strukturált, ugyanakkor rugalmasan személyre szabható, mérhető, célorientált, többdimenziós gyakorlati coaching csomag, mely transzparens, megismételhető, és egy egyértelmű, az érintett féllel közösen meghatározott roadmap-re alapszik.

Hogyan működik?
Szemtől szembeni beavatkozás 
  • Mélyreható, szemtől szembeni elemzés.

  • Road map (menetrend) készítés a coacholt személy és támogatója részvételével, mely integrálja a szervezeti igényeket a coaching folyamatba.

  • 8 - 12 beszélgetésből álló, testreszabott coaching folyamat, amely a coacholt személynek a 12-mezős mátrixban feltárt fejlesztendő területeire összpontosít.

Előkészítés

Coaching-ot megelőző online kérdőív, amely a N.E.W.S.™ 12-mezős mátrixán alapul

Megvalósítás

Online kérdőív a coaching után a fejlődés és a megtérülés mérésére.

Mire számíthat?

Határozottabb irányba állás és nagyobb elköteleződés valós szervezeti helyzetekre való összpontosítás által. Coaching folyamatunk kimagasló, mérhető eredményekhez vezet egyének, csapatok és a szervezet szintjén egyaránt. A folyamat lehetővé teszi a gátak, akadályok leküzdését és új teljesítményszint elérését, mérhető megtérüléssel. Támogatja a közös modellen és nyelvezeten alapuló coaching folyamatok szervezeti alkalmazását.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet