Aviad Goz, a N.E.W.S.® Coaching and Training alapítója és Chief Visionary Officere, valamint a Momentum Group alapítója 2003-ban kutatást végzett annak feltárására, hogy a különböző emberek, teamek és szervezetek milyen okok miatt rekednek meg útjuk során. A több évtizedes munkának köszönhetően, amelyet Aviad világszerte több ezer szervezettel folytatott, kutatása gyümölcsözőnek bizonyult, és sikerült azonosítania a négy fő okot:

1. hiányzik az irány és a jövőkép

2. hiányzik az elkötelezettség és a motiváció

3. hiányzik a tervezés és a végrehajtás

4. korlátozó hiedelmek és gátak

Ezeket az okokat Aviad egy megvilágosodott pillanatában az Iránytű négy égtája szerint rendezte el, ezzel lehetővé téve a keresztutakon és változásokon való sikeres átnavigálást.

Az eljövendő években Aviad és csapata nekilátott létrehozni a N.E.W.S.® Iránytűn alapuló megoldások egész sorát.  Az ebből fakadó sikerre támaszkodva olyan professzionális tréning és coaching partnerekből álló értékalapú hálózatot alakítottunk ki, akik mindegyike elkötelezetten támogatja ügyfeleinket azon törekvésükben, hogy a változások idején is fejlődjenek és boldoguljanak.

 

Mára a N.E.W.S.® Coaching and Training valódi globális társasággá nőtt. Több mint 1000 professzionális tréner, coach és facilitátor szerzett tanúsítványt arra, hogy biztosítsa a számos megoldást, és segítsen a vállalatoknak - a kezdő vállalkozásoktól a Fortune 100 listán lévő társaságokig - áthajózni a változás időszakán.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon