Önmagunk irányítása

Személyes navigáció

Önmagunk következő változatának megalkotása

A szervezetek elvárják, hogy az egyes emberek egyre több feladatot, egyre nagyobb felelősséget vállaljanak, és karrierjüket a szervezet igényeihez igazítva kormányozzák. A legtöbb emberből hiányzik az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök.

A nagy potenciállal rendelkező kollégák és vezetők számára kidolgozott személyes navigációs workshop segít, hogy ezek az emberek a szervezeten belül a következő lépéshez tudják eljuttatni magukat.

Dinamikus, mélyreható folyamat, mely tiszta gondolkodáshoz, proaktív felelősségvállaláshoz, erőteljes változáshoz és előrelépéshez vezet. Elősegíti a munkavállalók megtartását. Kutatáson alapul.

Hogyan működik?
Előkészítés

Workshopot megelőző online kérdőív 

Szemtől szembeni beavatkozás 

Kétnapos, gyakorlati workshop, amelyen minden egyes részvevő rátalál arra a hiteles, személyes irányra, amelyet a valós motivációja alapján a szervezeten belül követnie érdemes. 

A részvevők leküzdik korlátaikat és cselekvési tervet készítenek.

A workshopot szimulációk és élményközpontú tevékenységek gazdagítják.

Megvalósítás

Szükség esetén, egyéni coaching utókövetés(opcionális).

Online kérdőív a workshop után a megtérülés mérésére.

Hours spent in this program are eligible as ICF CCE RD credits

Mire számíthat?

Azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a komoly potenciált jelentő munkatársak irányítani tudják karrierjüket a szervezeten belül, magas szintű munkaerő megtartást biztosít. Fontos eszköz a tehetség fejlesztésben, mert segít a részvevőknek leküzdeni korlátozó hiedelmeiket és megvalósítani a bennük rejlő potenciált. Ez a megoldás arra ösztönzi az Y generáció tagjait, hogy fejlődjenek és növekedjenek a szervezeten belül.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet