Az Iránytű

A N.E.W.S.™ Iránytű egy olyan strukturált, rendszerezett keret, amely az iránytű metaforáján alapul. Egyének, teamek és szervezetek számára kínál olyan konkrét eszközöket, amelyekkel képesek átnavigálni a kihívást támasztó helyzeteken és a változó környezeten.

Minden döntéshozási pontban és persze minden jelentős keresztútnál a következő 4 alapvető kérdéskörre kell választ adni:

Hová:

Mi motivál? Mi az értelme annak, amit cselekszel?

Merre tartasz? Mi az irányod?

Miért:

Hogyan:

Mi a terved? Hogy fogod végrehajtani?

Miért nem:

Mik a korlátozó hiedelmeid? Milyen akadályokkal, gátakkal és nehézségekkel szembesülsz?

E kérdésekre 3 különböző szinten érdemes választ adni: személyes, interperszonális és szervezeti szinten. Ha ezeket a kérdéseket mindhárom szintre kidolgozzuk, azzal egy olyan mátrixot kapunk, amely a szervezet előrelépésének 12 fontos területét fedi le. Ezt hívjuk 12-mezős mátrixnak.

 

Azzal, hogy az Iránytűt és a 12-mezős mátrixot alkalmazzuk valamennyi megoldásunknál, azt biztosítjuk, hogy ugyanazon logikát és ugyanazon nyelvezetet használva zökkenőmentesen haladjunk előre egyik megoldásról a másikra. Az Iránytű segítségével a trénerek, coachok és facilitátorok a világ bármely pontján képesek lesznek hasonló tartalmat hasonló eredménnyel nyújtani.

Az Iránytű egyedisége:

A mélyreható, mégis egyszerű, strukturált, gyakorlatias és eredményorientált Iránytű arra hivatott, hogy különböző emberek, teamek és szervezetek szükségleteit kezelje a navigáció során. Világos és strukturált menetrendet nyújt a folyamathoz, és egyértelmű, kiemelkedő eredményeket biztosít.

CONTACT US

 

N.E.W.S.™ Navigation Sarl

13, Chemin des Chênes
1009 Pully
Switzerland

 info@newsnavigation.org

© N.E.W.S. Navigation Sarl. 2017

Follow us

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

Like | tweet